Herroepingsrecht

Consumenten hebben een herroepingsrecht in overeenstemming met de volgende bepalingen. Een consument is elke natuurlijke persoon die een rechtshandeling sluit voor doeleinden die in wezen niet kunnen worden toegeschreven aan zijn of haar commerciële activiteit of aan zijn of haar onafhankelijke professionele activiteit.

Herroepingsrecht

U hebt het recht om dit contract binnen veertien dagen zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn is veertien dagen vanaf de datum waarop u, of een door u aangewezen derde partij die niet de vervoerder is, de uiteindelijke goederen in bezit heeft genomen.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u contact met ons opnemen:

dedura GmbH
Talstraße 2957520
Dickendorf
Rheinland Pfalz
Deutschland
[email protected]

uw beslissing om dit contract te herroepen kenbaar te maken door middel van een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld een brief per post, fax of e-mail). Hiervoor kunt u gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, dat echter niet verplicht is.

Om de herroepingstermijn te respecteren, is het voldoende dat u de mededeling met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht verzendt voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van herroeping

In het geval van herroeping van het contract worden alle betalingen die de verkoper heeft ontvangen, inclusief leveringskosten (met uitzondering van extra kosten die voortvloeien uit het feit dat u een andere leveringsmethode hebt gekozen dan de goedkopere standaard leveringsmethode die door ons wordt aangeboden), onverwijld en uiterlijk binnen veertien dagen na ontvangst van de mededeling van uw beslissing om dit contract te herroepen aan u terugbetaald.

Voor deze terugbetaling gebruikt de verkoper hetzelfde betaalmiddel als voor de oorspronkelijke transactie, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen; in geen geval brengt deze terugbetaling kosten met zich mee.

De verkoper kan terugbetaling weigeren totdat de goederen zijn teruggevonden of totdat is bewezen dat de goederen zijn teruggezonden, afhankelijk van wat eerder is.

De koper dient de goederen onverwijld en in ieder geval niet later dan veertien dagen nadat de verkoper op de hoogte is gesteld van de herroeping van deze overeenkomst, terug te sturen of te overhandigen. Aan de termijn is voldaan als de goederen voor het verstrijken van de termijn van veertien dagen worden verzonden. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de koper.

De koper is alleen verplicht om waardevermindering van de goederen te betalen als deze waardevermindering het gevolg is van een behandeling die niet noodzakelijk is om de aard, de eigenschappen en het functioneren van de goederen te controleren.

Zaken uitgesloten van het herroepingsrecht

Tenzij anders overeengekomen tussen de partijen, is het herroepingsrecht niet van toepassing op de volgende overeenkomsten:

overeenkomsten voor de levering van goederen die niet geprefabriceerd zijn en voor de vervaardiging waarvan de individuele keuze of bepaling van de consument bepalend is of die duidelijk zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften van de consument

Retouradres

Als je hebt besloten gebruik te maken van je herroepingsrecht, moet je het product of de producten naar ons terugsturen op het volgende adres:

dedura GmbH
Talstraße 2957520
Dickendorf
Rheinland Pfalz
Deutschland

Je bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. U moet een trackingnummer voor de retourzending opgeven.

Annulering

Après avoir commandé un article personnalisé, si la commande a été passée avant 20h, le client a la possibilité d'annuler sa commande jusqu'à 20h le jour même. Si la commande a été effectuée après 20 heures, elle peut encore être modifiée ou annulée jusqu'à 20 heures le lendemain. Ensuite, l'article personnalisé est déjà en cours de production, qui ne peut plus être stoppée.

Expiration du droit de rétractation

Le droit de rétractation expire prématurément si nous avons commencé à exécuter le contrat après que vous avez expressément accepté que nous commencions à exécuter le contrat avant l'expiration du délai de rétractation et que vous nous avez confirmé que vous aviez connaissance du fait que votre acceptation entraîne la perte de votre droit de rétractation dès le début de l'exécution du contrat.

Modèle de formulaire de rétractation

******* Modèle de texte pour votre rétractation (veuillez copier le texte à la fin) ********

dedura GmbH
Talstraße 2957520
Dickendorf
Rheinland Pfalz
Deutschland

Par la présente, je/nous révoque(ons) le contrat que j'ai/nous avons conclu pour l'achat du/des produit(s) suivant(s) :

Une justification n'est pas obligatoire.

Afin de pouvoir améliorer notre service, nous vous prions de bien vouloir motiver brièvement votre demande :

Ik heb de merchandise(s) besteld op:

Het bestelnummer is als volgt:

Naam en adres van de klant:

Handtekening van de klant:

Plaats en datum :

***** Einde opnameverzoek **********

De Europese Commissie biedt een platform voor onlinegeschillenbeslechting (OS) dat u kunt vinden op (http://ec.europa.eu /consumers/odr/ We zijn bereid deel te nemen aan een buitengerechtelijke bemiddelingsprocedure.